واردات از چین به ایران / واردات کالا از چین به ایران / واردات هر نوع کالا از چین به ایران در کمترین زمان با شرکت علی والا
واردات از چین به ایران
آیا با چگونگی واردات از چین به ایران آشنایی دارید؟ می دانید چه محصولاتی را از چه طریقی می توان وارد ایران نمود؟ چین یکی از کشورهای بزرگ و قدرتمند تجاری است که طی چندین سال اخیر با افزایش سطح صادرات خود توانسته است به عنوان یکی از کشورهای توسعه یافته از لحاظ اقتصادی تبدیل شود. ایران نیز بیشترین تجارت را با کشور چین دارد و بسیاری از محصولات خود را از این کشور وارد می کند. تجارت بین المللی که شامل واردات کالا از چین به ایران و حتی دیگر کشورها می شود نیاز به تجربه و مهارت بسیار زیادی دارد که در ادامه توضیحاتی را در این رابطه ارائه خواهیم داد.
ترخیص کالا توسط شخص حقیقی و حقوقی
واردات از چین به ایران را می توان جز فعالیت های اقتصادی بسیار مهمی برشمرد که موجب پیشرفت جوامع مختلف از نظر اقتصادی می شود. حال اینکه مرحله واردات به عنوان یکی از تجارت های مهم دنیا مستلزم رعایت نکات و قوانین بسیار زیادی می باشد که بایستی شما شخص حقیقی یا حقوقی در این رابطه اطلاعات بسیار زیادی را کسب نماید. با توجه به اهمیت و ضرورت واردات که جهت تامین نیاز بازار صورت می گیرد و از آنجایی که رفع نیاز بازار یکی از دغدغه های بسیار مهم دولت می باشد از این رو خود تدابیری را برای حل این مشکل اندیشیده است که بدین منظور از سرمایه گذاران حوزه حمایت می کند. یکی از نکات بسیار مهم در زمینه تجارت بین المللی این است که ترخیص کالا از گمرک توسط چه کسی صورت می گیرد؟
ترخیص کالا به عنوان یکی از مهم ترین مراحل واردات است که دری پی فرآیندی شخص حقیقی یا حقوقی بایستی کلیه اقدامات لازم جهت ترخیص نمودن بار را انجام دهد. اهمیت ترخیص بدین منظور است که نشان می دهد کالای وارداتی شما به صورت قانونی و از یک مسیر مجاز وارد کشور می گردد. گمرک معمولاً محلی است که کالای وارداتی به آنجا تحویل داده می شود؛ حال اینکه ترخیص تنها بایستی توسط شخص خریدار و یا نماینده آن صورت بگیرد. در این مرحله حتی قیمت محموله نیز تعیین می گردد و قطعاً تعیین ارزش و ارزش گذاری هر محصول با دیگری با در نظر گرفتن بسیاری از پارامترها متفاوت خواهد بود. شخصی که اقدام به ترخیص کالا می کند بایستی تجربه و اطلاعات بسیار زیادی را داشته و همچنین مجهز به کارت بازرگانی باشد. شخص حقوقی نیز می تواند به واسطه شخص حقیقی اقدام به چنین فعالیتی بکند.
انواع واردات در دنیای تجارت بین الملل
همانگونه که اشاره شد، واردات جهت تامین کردن نیاز بازار انجام می شود محصول وارداتی نیز می تواند شامل تمامی محصولات موجود می باشد که در بازار نیاز آن احساس می گردو. شما به عنوان شخصی که در این عرصه فعالیت می کنید و قصد انجام واردات از چین به ایران را دارید، بایستی با تمام بایدها و نبایدهای این حوزه آشنایی داشته باشید. یکی از نکاتی که بایستی هر تاجر و یا هر شخص حقیقی یا حقوقی که درباره آن اطلاعاتی کسب کند، آشنایی با انواع واردات است. برخی از انواع واردات یا روش های واردات عبارتند از:
واردات قطعی
یکی از انواع روش های واردات شامل واردات قطعی می باشد که طبق آن شما می توانید یک نوع محصول مشخصی را با در نظر داشتن تمامی قوانین و شرایط همچنین اخذ مجوز های لازم و مورد توجه قرار دادن استانداردها وارد نمایید. حال اینکه پس از پرداخت هزینه های گمرکی و ارائه اسناد و مدارک مورد نیاز شخص حقیقی یا حقوقی می تواند محصول وارداتی را خرید نمایند. برای واردات از چین به ایران شما می توانید از این روش استفاده نمایید.
واردات موقت
در میان انواع روش های واردات می توان به واردات موقت نیز اشاره نمود. همانگونه که از نام این روش پیداست، شما با در نظر گرفتن شرایط و یا تحت شرایط خاصی مجبور هستید یک نوع محصولی را به صورت موقت به کشور وارد کنید. حال اینکه این محموله بایستی طی زمان مشخص وارد ایران شده و در زمان معین نیز از کشور خارج گردد. معمولا چنین محصولاتی شامل محصولاتی هستند که در زمینه نمایشگاهی و یا تحقیقات و همچنین توسط نهادهای دولتی برای کنترل بیماری خاصی و یا غیره هستند. ممکن است این محموله شامل محصولی باشد که طی واردات از چین به ایران انجام می شود و یا با از کشور دیگری بتوان آن را وارد نمود.
اعتبار سنجی فروشنده محصول در بازار بین المللی
برای خرید از چین به ایران بد نیست شما با برخی از نکات مهم آشنایی پیدا کنید. اعتبار سنجی یکی از گام های مهم تجارت بین المللی محسوب می گردد. منظور از اعتبار سنجی فروشنده این است که شما به عنوان یک شخص تازه کار که تجربه زیادی در این زمینه ندارید، بایستی درباره شخص فروشنده یا صادر کننده اطلاعات بسیار زیادی را کسب نمایید. قطعا این یکی از اختیارات شما به عنوان وارد کننده می باشد و شما این حق را دارید تا درباره فروشنده محصول تحقیقات بسیاری به عمل آورید و در نتیجه پس از اینکه اطمینان حاصل شد اقدام به خرید کنید. اعتبارسنجی نیز می تواند در بازرگانی بین المللی انجام شود، شاید شما به عنوان یک شخص نابلد و تازه کار که پختگی های لازم را ندارید و بخواهید با چگونگی اعتبارسنجی در بازرگانی بین المللی آشنایی پیدا نمایید. برای اعتبار سنجی فروشنده و شناخت آن قبل از خرید و انجام پرداخت ها بایستی اقدامات زیر را انجام داد:
شما بایستی از شخص صادر کننده یا تولید کننده درخواست کنید تا پروفایل کسب و کار خود را برای شما ارسال کند.
برای واردات از چین به ایران و جهت اعتبار سنجی می توانید از طریق جستجوی اینترنتی درباره شرکت مربوطه که همان شخص صادر کننده می باشد اطلاعات بسیار زیادی را کسب نمایید.
منابع اطلاعاتی نیز جزو مهمترین مراحل نحوه تبار سنجی به شمار می رود همچنین از طریق رایزنی های بازرگانی توسط دیگر کشورها نیز می توان اطلاعاتی در مورد شرکت مورد نظر به دست آورد.
مهمترین روشی که قطعاً اعتماد شما را می تواند نسبت به شخص حقیقی یا حقوقی صادر کننده جلب کند، استفاده از خدمات سفارتخانه ها می باشد. همچنین با کمک سایت های اطلاعاتی دولتی نیز میتوان از معتبر بودن شرکت مربوطه اطمینان حاصل نمود.
چگونگی اعتبارسنجی فروشنده محصول
دز واردات از چین به ایران جهت اعتبارسنجی می توانید توسط شرکت های کارگو ایرانی که در کشور مبدا قرار دارند نیز اقدام نمایید. این شرکت ها جزو معتبرترین مراکزی هستند که شما می توانید درباره شرکت صادر کننده و شخص صادر کننده اطلاعاتی از آنها کسب نمایید.
بازدید فنی و همچنین تدوین قرارداد از مهمترین گام هایی است که شما می توانید طی این مرحله با فروشنده آشنایی پیدا کنید.
برای واردات از چین به ایران و به منظور انجام اعتبارسنجی شما می توانید از شخص صادرکننده درخواست ارسال اسناد و مدارک مورد تایید نهادها و سازمان های مربوطه کنید.
مورد بررسی قرار دادن محصول و همچنین درخواست ضمانت نامه بانکی جهت پیش پرداخت نیز می تواند در این باره مورد بررسی قرار بگیرد.
اخذ مجوزهای لازم جهت واردات از چین به ایران
یکی از گام های موثر در تجارت بین المللی، دریافت مجوزهای لازمه از نهادها و سازمان های مربوط با این حوزه می باشد. توجه کنید که برخی از این مجوزها همانند کارت بازرگانی بسیار حائز اهمیت قرار می گیرند و به عنوان سند رسمی و شناسنامه شخص وارد کننده و صادر کننده به حساب می آید. شخص خریدار بایستی بر اساس قوانین و مقررات برای واردات مجاز اقدام به اخذ مجوزهای لازم کند. حتی برای واردات از چین به ایران و تمام کشورهای دنیا بایستی این سند اخذ گردد. برخی از سازمان ها و نهادهای مرتبط با مجوزهای صدور شامل وزارت صنعت و معدن هستند. بسیاری از کاربران برخی از مجوزها را پس از انجام بسیاری از فرآیندهای تجاری اخذ می نمایند که کار بسیار اشتباهی است؛ چرا که روند کاری آن ها را کندتر خواهد کرد. اما در صورتی که مجوز های لازم را در زمان مقرر و به موقع اخذ نمایند، قطعا باعث سرعت بخشی به تمامی مراحل واردات می شوند.
مجوز ثبت سفارش یا پیش فاکتور جزو مجوز هایی هستند که در گام های اولیه واردات مورد نیاز می باشند. البته مجوز ثبت سفارش بایستی حتماً قبل از صدور پیش فاکتور اخذ گردد. از طرفی شما بایستی از مجاز، مشروط یا ممنوع بودن کالای وارداتی مطمئن شود و بدین منظور نیز می توانید به دفاتر واردات گمرک کشور مراجعه نمایید و اصل ممنوع نبودن کالای مربوطه اطمینان حاصل کنید. به این نکته توجه داشته باشید که برای اخذ مجوز های لازم نیز شما نیاز به اسناد و مدارکی دارید که در هر قسمت بایستی به صورت جداگانه درباره آن ها اطلاعاتی کسب کرده و همراه با اسناد و مدارک مورد نیاز به نهاد های مربوطه جهت اخذ مجوز لازم اقدام فرمایید. جدا از مدارک و اسناد مورد نیاز شخص حقیقی یا حقوقی وارد کننده بایستی دارای شرایطی باشد که بر اساس قوانین بین الملل و قوانین بین دو کشور تعیین می گردد. پس برای واردات از چین به ایران گام نخست اخذ مجوزهای لازمه خواهد بود.
نگاهی اجمالی به تجارت بین المللی کشورها
ایران طی سال های اخیر با بسیاری از کشورها رابطه تجاری داشته اما این که بیشترین رابطه تجاری ایران با کدام کشورها می باشد یک نکته حائز اهمیت و مهمی به شمار می رود. نتایج نشان می دهد که بخش عمده ای از تجارت کشور متعلق به کشور چین و بیشترین واردات را طی سال های اخیر از این کشور داشته است. چه بسا این که با توجه به شرایط اقتصادی کنونی کشور و تحریم های ناعادلانه این روابط محکم تر و بیشتر از قبل می باشد. به همین منظور می توان گفت انتخاب کشور مبدا برای تجارت بین المللی و حتی محصول وارداتی تحت تاثیر شرایط حاکم و همچنین قوانین قرار دارد و شما بایستی در همان ابتدای کار هم درباره محصول وارداتی و هم کشوری که قرار است با آن تجارت کنید اطلاعات زیادی کسب نمایید. گاهی ممکن است نیاز یک محصولی در بازار بسیار زیاد باشد و ممکن است این محصول مورد نظر را نتوانید از کشوری که تجارت با آن ساده ترین شکل ممکن را دارد وارد نمایید؛ این ها تمام نکاتی هستند که در تجارت بین المللی بایستی لحاظ گردد.
اما در هر صورت شما موظف هستید برای واردات از چین به ایران یک حوزه فعالیتی را برای خود انتخاب کنید. به عنوان مثال، شما قصد دارید در زمینه واردات مواد غذایی و یا مواد شوینده حتی ماشین آلات و دستگاه های خط تولید فعالیت کنید. در این صورت پس از آنکه حوزه فعالیت شما مشخص شد بایستی در زمینه حوزه فعالیتی خود نیز اطلاعات بسیاری کسب نمایید. ممکن است در آن حوزه بر اساس بخشنامه های صادز شده قوانینی وضع شده باشد که شناخت آن ها جزو پارامترهای مهم موفقیت در تجارت بین المللی به شمار رود. البته نکته مهم دیگر آشنایی با قوانین کشور مبدا می باشد که بایستی تمامی قوانین بین دو کشور طرفین معامله نیز علیرغم قوانین و مقررات و شرایط حاکم بین الملل مورد بررسی قرار بگیرد.
نتیجه
واردات و صادرات به عنوان یک فرآیند مهمی است که هم اکنون بسیاری از کشورهای جهان به منظور پیشرفت و یا توسعه خود در بازار بین المللی فعالیت می کنند. واردات محصولات مورد نیاز و از طرفی صادرات تولیدات انبوه کشور می تواند باعث رونق اقتصادی شود. حال اینکه این تجارت بین المللی خود یک دنیای بسیار وسیعی و یا پیچیده ای است که هزاران ماده قانون و شرایط مختلف در آن وجود دارد که هر تاجری بایستی برای موفقیت در کار خود آن ها را لحاظ کند. آشنایی با تمامی این موارد به شما کمک می کند تا به قدرت تجاری خود بیافزایید و بتوانید در بازار بین المللی با رقبای سرسخت خود به رقابت بپردازید. از طرفی از میان تمامی کشورها چین یکی از اولین اولویت ها و البته بهترین مقاصد تجاری ایرانی است و معمولا سطح واردات از چین به ایران نسبت به دیگر کشورها بسیار بیشتر می باشد.
دلیل این کار به سبب مزیت هایی است که تجارت با این کشور دارد؛ اما تجارت با هر کشوری نیاز به تجربه و دانش خواهد داشت. چنانچه در ابتدای کار هستید بهتر است با بازرگانی هایی چون شرکت علی والا که با قیمت مناسبی همکاری می کند مشورت داشته باشید.
واردات کالا از چین به ایران
اگر به دنبال این هستید که از کشور چین کالا بخرید، باید این را هم در نظر داشته باشید که مرحله انتقال کالاها به ایران نیاز به دانش و تجربه قبلی دارد. چراکه خرید از یک کشور خارجی و وارد کردن آن اجناس خریداری شده به داخل کشور نیازمند دانش و تجربه است. به همین دلیل در این مقاله قصد داریم راجعبه ارسال کالا از چین به ایران توضیح دهیم.
ارسال کالا از چین به ایران را میتوان دومین مرحله واردات کالا به حساب آورد. به همین دلیل لازم است که قبل از هر توضیحی راجع به این عملیات، مراحل کلی واردات از چین به ایران را توضیح دهیم که شامل خرید کالا، ارسال کالاها از طریق یک سری شرکت بینالمللی به ایران و در نهایت ترخیص آنها از گمرکی ایران است. سپس در انتهای مقاله راه مناسب و کم هزینه ارسال کالاها را توضیح میدهیم.
فهرست مطالب
چرا واردات کالای چینی
مراحل واردات کالا از چین به ایران
ارسال کالا از چین به ایران با شرکت علی والا
حرف آخر
سوالات متداول
چرا واردات کالای چینی
ممکن است شنیده باشید که عدهای از صاحبان کسبوکار یا بعضی تولیدیهای خاص، همیشه از اینکه درصد بالایی از اجناس موجود در بازار در قبضه کالاهای چینی است گلهمند هستند. اما این گلهمندی زمانی موجه است که خود این صاحبان کسبوکار قادر باشند اجناس خود را با همان قیمتی که اجناس چینی به فروش میرسند در اختیار مصرفکنندگان قرار دهند.
اینکه نزدیک به صددرصد اجناس بازار را کالاهای چینی در اختیار خود قرارداده است به خاطر این موضوع است که تولیدیهای چینی اجناس خود را با مواد خام ارزان تهیه کرده و با در اختیار داشتن نیروی کار با دستمزد پایین قادرند قیمت نهایی اجناس را بسیار پایینتر از دیگر نقاط جهان عرضه کنند.
همین سبب شده که بسیاری از صاحبان کسبوکار و بازرگانان برای واردات کالاهای مورد نیاز خود به سمت کشور چین روانه شوند. حال که دلیل این موضوع روشن شد که چرا بازرگانان ایرانی از چین کالا وارد میکنند، نوبت به بررسی ارسال کالا از چین به ایران میرسد.
مراحل واردات کالا از چین به ایران
برای وارد کردن کالا از چین به ایران لازم است چند مرحله اساسی پشتسر گذاشته شود. این مراحل بطور کلی عبارتند از خرید کالا از چین، ارسال کالا از چین به ایران و در نهایت ترخیص کالاها. در ادامه هر کدام از مراحل را بصورت جداگانه بررسی میکنیم و در نهایت خود مرحله ارسال کالا را بیشتر توضیح داده و راه حلی مناسب برای انجام آن با هزینه کم پیشروی شما قرار میدهیم.
خرید کالا از چین
اولین مرحله واردات کالا از چین به ایران همانطور که توضیح دادیم خرید کالا از چین است. برای خرید کالا از چین لازم است که در ابتدا یک پیشفاکتور که به نام پرفورما هم شناخته میشود به شرکت چینی فروشنده اجناس ارسال کنید. این پرفورما شامل قیمت محصولات، تعداد آنها و البته نحوه پرداخت هزینه خرید کالاها است.
بعد از تایید پروفرما خود شرکت چینی کالاها را به گمرکی شهری که از آن خرید کردهاید ارسال میکند. در این مرحله لازم است که شما به اداره گمرک شهر مربوطه رفته و درخواست ترخیص کالا بدهید. در این مرحله باید یک سری مدارک قانونی که از شما خواسته میشود تهیه کنید و برگه ترخیص کالا را تحویل بگیرید.
ارسال کالا از چین به ایران
بعد از اینکه اجناس را از اداره گمرک شهر چینی مربوطه تحویل گرفتید نوبت به ارسال کالا از چین به ایران که موضوع اصلی این مقاله است میرسد. برای ارسال کالاها سه راه کلی وجود دارد. یکی اینکه آنها را از طریق کارگو ریلی بفرستید.
در این روش اجناس شما از طریق یک قطار باری به ایران منتقل میشود. روش دیگر اینکه آنها را با کارگو دریایی به ایران بفرستید. وسیله مورد استفاده در این روش قطار باری است. در نهایت هم میتوانید کالاهای خریداری شده را با کارگوی هوایی بفرستید که البته در این روش نیز از هواپیمای باری استفاده میشود.
هر کدام از این روشها را که انتخاب کنید در نهایت باید متناسب با کالاهایی که میخواهید وارد کنید باشد. مثلا کالاهایی که قابلیت اشتعال پذیری بالایی دارند را توسط خطوط ریلی میفرستند چرا که حادثه آفرین بودن این کالاها بسیار بالا بوده و بهتر است خطر روی زمین کنترل شود تا روی آب یا هوا. از طرفی اجناس عمدهای با حجم زیاد توسط کشتیها انتقال داده میشود. در پایان مقاله توضیح میدهیم که از کجا بدانید کدام روش متناسب است.
ترخیص کالا از گمرک
آخرین مرحله بعد از ارسال کالا از چین به ایران ترخیص کالاها است. کالاهایی که به ایران ارسال کردهاید به گمرکی کشور تحویل داده میشود. شما باید بعد از تحویل کالاها به گمرکی به اداره گمرک ایران رفته و درخواست ترخیص کالاها را بدهید. برای اینکه بتوانید درخواست رسمی بدهید باید حتما مدارک گوناگونی را فراهم کنید.
برای مثال بارنامه، پرفورما و البته کارت بازرگانی از جمله این مدارک هستند که شما میتوانید با دردستداشتن آنها به اداره گمرک ایران رفته و درخواست ترخیص کالا را با ارائه آنها بدهید. البته برای ترخیص اجناس مبلغی به عنوان حق گمرکی از شما دریافت میشود که بستگی زیادی به نوع کالای وارداتی دارد.
ارسال کالا از چین به ایران با شرکت علی والا
شرکت علی والا راه چاره شما برای انجام کلیه عملیاتهای مربوط به ارسال کالا از چین به ایران است. اما چطور؟ شما بعد از اینکه کالاهای مورد نظر خود را انتخاب کردید و از گمرکی چین تحویل گرفتید، باید برای تعیین نوع کارگو اقدام کنید. اما در این مرحله ممکن است ندانید که کدام کارگو برای انتقال کالاهای شما به ایران متناسب است.
به همین دلیل پیشنهاد ما به شما این است که نه تنها کارهای انتقال کالا به ایران، بلکه حتی خرید و ترخیص کالاها را هم به شرکت بازرگانی علی والا بسپارید. این شرکت با تجربه زیادی که در امر خرید، انتقال و ترخیص کالاها دارد قادر است تمام کارهای ارسال کالای شما از چین به ایران را به سادگی هرچه تمام و البته با کمترین هزینه ممکن انجام دهد.
حرف آخر
در این مقاله سعی کردیم هرآنچه راجعبه ارسال کالا از چین به ایران لازم است بدانید را برایتان توضیح دهیم. همین موضوع سبب شد که از ابتدا مراحل واردات کالا که شامل خرید اجناس، انتقال آنها به ایران و در نهایت ترخیص این کالاها است را بررسی کنیم و سپس بطور دقیق راجعبه چگونگی ارسال کالاها و بهترین راه برای اینکه این کار با هزینه اندک انجام شود، توضیح دادیم. امیدواریم این مطلب برای شما که در قصد واردات کالا دارید مفید بوده باشد.
واردات جنس از چین
اجناس چینی کل بازار ایران را در هر محصولی که فکرش را بکنید در قبضه خود درآوردهاند. برای مثال اگر سری به بازار گوشیهای هوشمند بزنید متوجه میشوید که بالای 80 درصد محصولات را اجناس چینی تشکیل میدهند.
این موضوع برای کالاهای دیگر مثل پوشاک و لوازم آرایشی هم درست است. در واقع به خاطر واردات جنس از چین است که اکثر کالاهای موجود در بازار که البته متقاضی فراوانی هم دارند، شامل جنس چینی است.
اگر شما هم کسبوکاری دارید و تمایلتان بر این است که اجناس موردنیاز خود را با قیمتی ارزان تهیه کرده و با سودی مناسب بفروش برسانید، به فکر واردات جنس از چین باشید. در واقع قصد ما هم در این مقاله این است که واردات اجناس چینی را بررسی کرده و صفرتاصد آن را در اختیار شما بگذاریم. تا پایان مقاله با ما باشید تا هر آنچه لازم دارید به شما بگوییم.
فهرست مطالب
· واردات جنس
· خرید جنس از چین
· خرید عمده جنس
· حمل و نقل جنس
· ترخیص جنس
· واردات جنس از چین با بازرگانی علی والا
· حرف آخر
· سوالات متداول
واردات جنس
شاید شما هم تا 15 سال پیش یا بیشتر این جمله را میشنیدید که فلانی رفته از خارج جنس وارد ایران کرده است. همه ما به این عمل با چشم یک کار قهرمانانه که قرار است شخص را به شدت پولدار کند نگاه میکردیم.
اما امروزه واردات جنس از چین به گونهای ساده و همه گیر شده است که دیگر بحث تنها عمل واردات نیست بلکه نکته اصلی چگونگی درست انجام دادن مراحل و یافتن اجناس باکیفیت است. شاید برای شما هم سوال باشد که اصلا برای واردات اجناس چینی باید چکار کرد؟
اگر بخواهیم خیلی مختصر توضیح دهیم، برای انجام اینکار لازم است 3 مرحله خرید اجناس، انقال اجناس به ایران و ترخیص آنها از گمرک پشتسرگذاشته شود تا بگوییم عملیات واردات انجام شده است. اما هرکدام از این مراحل چگونه انجام میشوند؟ در ادامه به بررسی هر مرحله بطور جدا میپردازیم.
خرید جنس از چین
اولین مرحله واردات جنس از چین همانطور که در قسمت قبل نام بردیم، خرید اجناس است. برای خرید اجناس چینی لازم است که شما یا رابط شرکت بازرگانی واسطه شما که به نام فورواردر هم شناخته میشود با شرکت چینی فروشنده اجناس موردنظر شما وارد مذاکره و درخواست خرید شود.
برای ثبت درخواست خرید لازم است که یک پیشفاکتور که با نام پرفورما هم شناخته میشود به شرکت چینی ارسال گردد. در این پرفورما قیمت اجناس، تعداد آنها و البته نحوه پرداخت هرینه قید شده است.
شما با ارسال آن به طرف چینی میتوانید بطور رسمی درخواست خود را ارسال کرده و اجناس را خریداری کنید. شرکت چینی بعد از تایید پرفورما اجناس شما را به گمرکی چین فرستاده و در آنجا بعد از تایید کیفیت کالاها، شما میتوانید اقدام به حمل اجناس به ایران کنید.
خرید عمده جنس
گفتیم که هدف از واردات جنس از چین این است که شخص وارد کننده سود مناسبی از فروش اجناس به دست آورد. به نظر شما چه نوع خریدی میتواند به این موضوع کمک بیشتری کند؟ بله جواب مشخص است: خرید عمده. جدای از واردات کالا اگر از یک فروشنده تازهکار هم درمورد چگونگی خرید اجناس برای مغازهاش سوال بپرسید قطعا جواب میدهد که آنها را بصورت عمدهای خریداری کرده و تکفروش میکند.
پس خرید عمدهای اجناس یکی از مهمترین نکات در امر خرید اجناس از چین است. برای یافتن عمدهای فروشهای چین لازم است از قبل یکسری تحقیقات مناسب به عمل آورید.
حمل و نقل جنس
گفتیم که بعد از خرید اجناس از چین و ترخیص آنها از گمرک، نوبت به انتقال این اجناس به ایران میرسد. برای حملونقل اجناس خریداری شده لازم است که از میان سه روش انتقال از خشکی، انتقال از دریا و انتقال از هوا یکی را برگزینید.
هرکدام از این روشها متناسب با نوع جنسی است که شما خریداری میکنید. برای مثال اگر اجناس خریداری شده توسط شما بصورت عمدهای و با وزن زیاد باشد بهترین روش انتقال استفاده از کارگو دریایی است.
کارگو دریایی عبارت است از انتقال اجناس از کشور چین به ایران با کشتی باری. اما اگر قرار است اجناسی اشتعالزا به ایران وارد کنید بهتر است که از روش انتقال زمینی و با قطار باری که کارگو خشکی هم نامیده میشود استفاده کنید. چرا که انتقال این مدل اجناس به خاطر ریسک بالایی که در اشتعالپذیری دارند از طریق هوا یا دریا بسیار خطرناک است.
ترخیص جنس
مرحله بعدی واردات جنس از چین عبارتست از ترخیص اجناس از گمرک. بعد از اینکه شما اجناس خود را به ایران انتقال دادید، نوبت به تحویل آنها از گمرکی ایران میرسد.
برای ترخیص کالاها از گمرک لازم است که با دردست داشتن مدارک رسمی مثل بارنامه، پرفورما و کارت بازرگانی به اداره گمرک رفته و درخواست ترخیص کالاها را بدهید. در آنجا بعد از بازرسی کالاها و اطمینان از نبود مشکل در آنها، برگه ترخیص کالا با پرداخت مبلغی به نام حق گمرکی به شما تحویل داده میشود تا بتوانید بصورت رسمی اجناس خود را وارد بازار کنید. این مرحله آخرین مرحله وادات اجناس از کشور چین است.
واردات جنس از چین با بازرگانی علی والا
برای واردات جنس از چین بهترین پیشنهاد این است که کارهای یافتن شرکت چینی، درخواست خرید و حملونقل اجناس را به یک شرکت واسطه وارداتی بسپارید. البته تجربه شرکت در این زمینه حرف اول را میزندبه همین دلیل پیشنهاد ما استفاده از تجربیات و دانش شرکت بازرگانی علی والا است.
شما میتوانید با سپردن کارهای واردات خود به این شرکت از درست انجام شدن انها و عدم اتلاف انرژی و وقت خود مطمئن باشید. رابطهای شرکت علی والا در امر خرید و ترخیص کالا بسیار آگاه و باتجربه هستند و این موضوع میتواند برای شما یک واردا اجناس پرسود رقم بزند.
حرف آخر
در این مقاله سعی کردیم که تمام آنچه لازم دارید راجعبه واردات جنس از چین به ایران بدانید را برای شما توضیح دهیم. به همین خاطر درمورد خرید و چگونگی انجام آن، روشهای انتقال اجناس خریداری شده به ایران، ترخیص کالاها و البته چگونگی انجام کل کارها با سپردن آن به شرکت بازرگانی علی والا توضیح دادیم. مهمترین نکته در این میان این است که شما از قبل جنس مورد نظر خود را با تحقیق زیاد انتخاب کنید و سپس اقدام به واردا آن از چین کنید. امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد.
کدام محصول ها واردات ایران است
آیا تابهحال به این موضوع دقت کردهاید که هنگام خرید وسایل مورد نیاز خود در بازار، کدام محصولات وارداتی و کدام ساخت داخل هستند؟ اینکه کدام محصول ها واردات ایران است را قصد داریم در این مقاله به طور کامل بررسی کنیم. محصولاتی که از کشورهای مختلف مثل چین یا شهر دبی وارد ایران میشوند و اینکه در کدام دسته تولیدات قرار میگیرند، موضوع مورد بررسی ما است.
برای بررسی اینکه کدام محصول ها واردات ایران است در ابتدا نگاهی به اقتصاد ایران در بخش تولید انداخته و سپس با یک دستهبندی کلی به سراغ محصولاتی که وارد ایران میشوند، خواهیم رفت. سپس توضیح خواهیم داد که مراحل واردات این محصولات کدام است و البته برای واردات آنها چکار باید کرد. با ما همراه باشید تا این موضوع را به طور دقیق با هم بررسی کنیم.
فهرست مطالب
نگاهی به اقتصاد ایران
انواع محصول وارداتی به ایران
صنایع پایه
صنایع غذایی
تکنولوژی های پیشرفته
پوشاک و صنعت نساجی
لوازم آرایشی و لوازم آشپزخانه
مراحل واردات محصولات به ایران
حرف آخر
سوالات متداول
نگاهی به اقتصاد ایران
اقتصاد ایران، اقتصادی ترکیبی است که بخش بزرگ آن توسط دولت و مابقی آن توسط بخش خصوصی اداره و سیاستگذاری میشود. صادرات اصلی ایران نفت و گاز بوده و در بخش تولید چندان خوب عمل نکرده است. تولید ناخالص ملی داخلی ایران بطور میانگین چیزی حدود 231 میلیارد دلار است.
جدای از اینکه نفت و گاز از مهمترین محصولات صادراتی ایران به کشورهای دنیا محسوب میشود، اما اقلامی مانند خاویار، زعفران، پسته و بادام، انواع فرش و گلیم نیز از دیگر کالاهایی است که از ایران به اقصی نقاط دنیا صادر میگردد.
با این حال به خاطر نبود زیرساختهای تولید، تقریبا همه کالاهای موجود در بازار متعلق به بخشهای مختلف از کشورهای چین، امارات، کره، هند و سوئیس وارد ایران میشود. در پاسخ به اینکه کدام محصول ها واردات ایران است در ادامه به بخشهای مختلف واردات کالا به ایران میپردازیم و این بخشها را بررسی میکنیم.
انواع محصول وارداتی به ایران
کالاهای وارداتی به ایران طیف بسیار وسیعی از محصولات از تکنولوژیهای پیشرفته تا لوازم آرایشی و پوشاک را در بر میگیرد. برای مثال اگر به بازار لوازم آرایشی سر بزنید متوجه خواهید شد که بالای 90 درصد محصولات وارداتی هستند.
از سویی اگر پیگیری کرده باشید متوجه خواهید شد که همین موضوع در مورد صنعت خودرو هم درست است، یعنی درصد بالایی از قطعات خودروهای ایرانی نیز وارداتی هستند. با اینکه نمیتوانیم تمام محصولاتی که به ایران وارد میشوند را لیست کنیم و پاسخی دقیق به اینکه کدام محصول ها واردات ایران است دهیم، اما سعی میکنیم دستههای اصلی این محصولات را بررسی کنیم.
صنایع پایه
از مهمترین کالاهای وارداتی که در پاسخ به کدام محصول ها واردات ایران است آورده میشود میتوان به محصولات موجود در حوزه به اصطلاح صنایع پایه اشاره کرد. به صورت خیلی ساده محصولات موجود در صنایع پایه، عبارتند از اولین موادی که از آنها برای ساخت صنایع دیگر استفاده میشود. با اینکه بخش عظیمی از این محصولات در خود ایران وجود دارد و استخراج میشود، اما از واردات آنها هم بهره برده میشود.
این محصولات عبارتند از: صنایع استخراج مثل معدن، روغن و چوب، صنایع استخراج نفت، مواد پایهای در صنعت فولاد مثل انواع آلیاژها، صنایع متالوژی، صنایع شیمیایی مثل انواع گازها و مواد شیمیایی مهم در تجزیه دیگر مواد. این صنایع نقشی بسیار کلیدی در تولیدات عظیم صنعتی و ساختوسازهای لجستیک مثل راهآهن و اتوبانها و فرودگاهها دارند.
صنایع غذایی
کلیه تکنولوژیها و موادی که در تولید، نگهداری و بستهبندی مواد غذایی گوناگون نقش دارند را صنایع غذایی مینامند. مثلا همان خاویاری که از ایران صادر میشود نیازمند دستگاههای بستهبندی و مواد نگهدارنده است که البته از طریق واردات در دسترس تولیدکننده قرار میگیرد. در پاسخ به اینکه کدام محصول ها وادارات ایران است میتوان گفت محصولات مرتبط با مواد غذایی بخش بزرگی از این واردات را تشکیل میدهد.
اما این محصولات کدام است؟ واردات ایران در زمینه صنایع غذایی شامل مواردی مثل: دستگاههای فرآوری و غذای دام و سم محصولات کشاورزی، محصولات شیمیایی مرتبط با محصولات کشاورزی و البته دستگاههای کاشت و برداشت آنها، انواع وسایل مرتبط با فرآوری مواد غذایی، انواع دستگاهها و مواد مرتبط با بستهبندی محصولات غذایی، انواع وسایل مرتبط با توزیع و محصولات شیمیایی نگهدارنده مواد غذایی، خدمات و سیستمهای مرتبط با توزیع، ایمنی غذا، افزایش کیفیت و البته بازاریابی آنها.
تکنولوژی های پیشرفته
بخش بزرگی از زندگی ما وابسته است به تکنولوژیهای پیشرفتهای که که از طریق واردات به ایران میرسند. شاید وسیعترین بخش واردات به ایران متعلق به این حوزه باشد. تکنولوژیهای پیشرفته بخش دیگری از محصولاتی است که در پاسخ به سوال کدام محصول ها واردات ایران است باید به آن پرداخته شود.
این تکنولوژیها تنها در کشورهای پیشرفته و توسعه یافته قادر به تولید و توزیع در سراسر جهان هستند. با اینکه در ایران نیز تلاشهایی برای بومیسازی این محصولات انجام گرفته، اما همچنان تولید انبوه و توزیع وسیع آنها بومیسازی نشده است و به همین خاطر هنوز هم به واردات آنها وابسته هستیم.
بخشی از این تکنولوژیهای پیشرفته که عموما از چین و کره جنوبی وارد ایران میشوند عبارتند از: انواع گوشیهای هوشمند و لوازم جانبی مرتبط با آنها، انواع لپتاپ و محصولات جانبی آن، وسایل مرتبط با دستگاههای صوتی و تصویری، انواع پهپاد فیلمبرداری، انواع دستگاههای مرتبط با هوشمندسازی خانه و شهر، پرینترها و دستگاههای برش لیزری، انواع لیزر مورد استفاده در پزشکی و تحقیقات گوناگون علمی، انواع وسایل آزمایشگاهی پیشرفته مثل میکروسکوپهای الکترونی، تجهیزات پزشکی گوناگون، انواع آشکارسازها و وسایل مرتبط با تشخیص آلودگی صنعتی و انواع دستگاههای ساخت و تولید کارخانهای.
پوشاک و صنعت نساجی
در جواب سوال کدام محصول ها واردات ایران است مورد بعدی که باید به آن اشاره شود، محصولات مرتبط با پوشاک و صنعت نساجی است. شاید بیشترین رابطه ما با محصولات وارداتی در حوزه پوشاک و لباس باشد. برای مثال لباسهایی که در بازار خریداری میکنیم عموما یا واردات کشور ترکیه هستند یا اینکه از کشور چین وارد شدهاند.
همچنین محصولات مرتبط با صنعت نساجی مثل انواع نخ، رنگهای پارچه، انواع پارچه و دستگاههای ریسندگی نیز بصورت واردات از کشور چین یا کره جنوبی در دسترس تولیدکنندگان داخلی قرار میگیرد.
تعدادی از محصولات مرتبط با صنعت نساجی و پوشاک که به ایران وارد میشوند عبارت است از : انواع شلوار مردانه و زنانه، انواع لباس ورزشی، انواع پیراهن و تیشرت مردانه و زنانه، تمام لباسهای کودکان، انواع کیف و کفش مردانه و زنانه، شال گردن و کلاه مردانه و زنانه.
انواع پلیور و کاپشن، پالتوهای مختلف، انواع چتر و پوتین، لباسهای رسمی و راحت مردانه و زنانه، زیپ و آستری لباسها و البته دستگاههای رنگرزی برای رنگ کردن پارچه و نخ.
لوازم آرایشی و لوازم آشپزخانه
از دیگر محصولاتی که در پاسخ به سوال کدام محصول ها واردات ایران است باید به آن اشاره شود، محصولات مرتبیط با لوازم آرایشی و لوازم آشپزخانه است. این بخش را همه خانمها میشناسند و میدانند حتی کدام مارکهای وارداتی با کیفیتتر از دیگر مارکها است. همچنین اکثر لوازم آشپزخانه نیز از هند یا چین وارد ایران میشوند. این لوازم همان انواع قابلمه و لوازم پلاستیکی است که همه ما از آنها استفاده میکنیم.
تعدادی از مهمترین محصولات آرایشی و لوازم آشپزخانه که به ایران وارد میشوند عبارت است از: انواع کرم و پودر آرایشی، انواع گیره و لاک ناخن، انواع وسایل مرتبط با آرایش و رنگ مو و مژه، انواع دستگاههای کاشت ناخن، اقلام آرایشی گوناگون مثل انواع مداد و رژلب.
وسایلی مثل انواع تفلون و تابه نسوز، سریهای فریزر و یخچال، انواع مایکروویو و هود، تستر و آبمیوهگری، انواع قابلمههای کیک پزی و شیرینی پزی، انواع وسایل پلاستیکی که برای قرار دادن محصولات در آنها مورد استفاده قرار میگیرند.
مراحل واردات محصولات به ایران
حال که تقریبا به پاسخ سوال کدام محصول ها واردات ایران است رسیدهایم، باید بدانیم که در حالت کلی این محصولات چگونه وارد ایران میشوند. مراحل مختلف واردات تمام کالاهایی که نام بردیم عبارتست از خرید این محصولات از شرکت فروشنده خارجی، ترخیص کالاهای خریداری شده از گمرک کشور فروشنده و گمرک ایران و ارسال آنها از کشور فروشنده به ایران.
این مراحل هرکدام دارای قوانین و نکات خاص خود است. اگر شما هم قصد واردات یکی از این محصولات به ایران را دارید، پیشنهاد ما این است که کارهای واردات خود را به یک شرکت واسطه بازرگانی مثل علی والا بسپارید.
حرف آخر
در این مقاله سعی کردیم که به سوال کدام محصول ها واردات ایران است پاسخ دهیم. به همین دلیل در ابتدا توضیح دادیم که اصلا اقتصاد ایران چه تولیداتی دارد و چه محصولاتی به آن وارد میشود. سپس به سراغ دستهبندی این محصولات رفتیم که عبارتند از: انواع تکنولوژی، انواع محصولات آرایشی و لوازم خانگی، صنایع پایه و محصولات غذایی.
همچنین با بررسی هر بخش به این موضوع پرداختیم که برای واردات این محصولات به ایران باید چکار کرد و مراحل انجام آن کدام است. امیدواریم مطالب گفته شده برای شما مفید بوده باشد و توانسته باشید در مورد محصولات وارداتی به ایران اطلاعات کافی کسب کنید
سوالات متداول
برای واردات کالا از چین به ایران کدام راه بهتر است؟
اینکه چه راهی را برای واردات کالای خود انتخاب کنید بستگی زیادی به نوع کالای وارداتی شما دارد. به همین خاطر پیشنهاد ما مشورت با شرکت علی والا است.
راههای عمده واردات کالا از چین به کشور ایران کدام است؟
بطورعمده سه راه ریلی، دریایی و هوایی برای واردات کالا از چین به ایران وجود دارد که شما باید متناسب با کالای خود یکی از این سه راه را انتخاب کنید.
کارگو چیست؟
کارگو یک روش انتقال کالای بینالمللی است که در آن از یک وسیله حملونقل باری استفاده میشود. مثلا در کارگو هوایی وسیله مورد استفاده هواپیمای باری است.
اولین مرحله واردات جنس از چین کدام است؟
اولین مرحله برای واردکردن اجناس چینی به ایران عبارتست از خرید اجناس.
مراحل کلی واردات اجناس از چین به ایران کدام هستند؟
به طور کلی سه مرحله خرید اجناس، حملونقل آنها از چین به ایران و ترخیص آنها از گمرک تشکیلدهنده مراحل واردات اجناس از چین به ایران هستند.
بهترین نوع خرید اجناس کدام است؟
خرید عمدهای اجناس چینی بهترین نوع خرید آنها است. چراکه در این نوع خرید شما اجناس را با قیمت پایین خریده و با قیمتی مناسب به فروش میرسانید
آیا اقتصاد ایران یک اقتصاد تولید محور است یا وابسته به صادرات نفت و گاز؟
اقتصاد ایران به طور قابل توجهی وابسته به صادرات نفت و گاز بوده و به همین دلیل در آن تولیدات وسیعی رخ نمیدهد و نتیجتا باید محصولات مورد استفاده مردم را از کشورهای دیگر وارد کرد.
آیا در بخش تکنولوژیهای پیشرفته، کارهایی در ایران صورت گرفته است؟
با اینکه در بخش بومیسازی تکنولوژیهای پیشرفته تلاشهایی در ایران صورت گرفته، اما همچنان به مرحله تولید انبوه نرسیده و وابسته به واردات این محصولات هستیم.
مراحل واردات کالا به ایران کدام است؟
به طور کلی سه مرحله برای واردات کالا به ایران باید پشت سر گذاشته شود: خرید کالا، ترخیص آن از گمرک و ارسال به ایران